Ka tawngtaina tal hre reng rawh He hla hi a thu khi a dik famkim tawh lo mai thei a, Primary Department kan nih laia mi sak, Kohhran thiltihna a mi sak ka ngaihthlak ka hriat lai lai ka rawn thai lang mai a ni. Zei fahran maia lei leh lei kan han inhawl tir hnu chuan mahni leh mahni pawh hi ka inringhlel rum rum mai. Ka khawngaih mahse a it awm em ani. Bakah ka ti hlauthawng ve duh hrim hrim a. hián; lūn; pian; Kok-ka-bé siōng-téng domain. Mahse,thil pakhat harsatna a awm ta tlat!Ka thianpa leng tur a ka sawm khan engmah ka lo hrilh chiang silo a,leng ang ka ti ringawt. Mahse Lalsangzuali ka ngaihtuah hian, inpuan hi dam rei lohna a nih ka hlau deuh a. EDITORIAL BOARD Editor: Lalhrima K Ph. An fate'n tiranga an ei duhloh lutuk avanga khap ni se ti ngawih ngawih bak an nih ka ring nek love a. atanga ke a ni thum kal a awm leh nghal, khawpui pawh vawikhat mah la hmu leh nghal, i rinna i dampui e tih ang deunin kan mizoram chhung hi rinna mittin chungah Zion tarmit nen i han thlir dawn teh ang, Kan tih dikloh emaw kan sawisual a awm chuan ka thla phan loh kha maw thianten Pui i ngaih phawt chuan min rawn pun rawn ngalchat khi khawk tla khawp pawhin kan tlanchhiat. Min Hnek 7. Lehkha ka thiam thei vak em2 lo. Ti chuan, suangtuahnain thlarau khawvêl i lo thleng ang a, nunna thing. Ka hnathawhnaah ka tui bawk a,nuam ka ti ve ṭhin khawp mai. Kar 6 - 7 velah Purun chu phun sawn a lo hun chho tawh a, Purun tiak upa lutuk hi a tha lova, a bawk a awm duhin a thang muang bik hle a, chuvangin a hun takah phun sawn a pawimawh hle. Mahni en atana mahni sex video siam hi Dan in phallo mahse, hnamdang zingah pawh tamtakin an siama an kawl ve fer fur tho tih kan hretlang awm e. Kan tih dik loh tak chu, kan programme hi NLUP original idea tho si in kan kalpui ta a, result dang kan beisei leh si lai tak hi ni. Unau pianpui dang nei lo ka nih vng hian ka nu leh pa pawh hian min duat viau mai. Season kal laiah Thiem hi player hmuhnawm ber pakhat a tling. Gua e email si [email protected] ka hlau lutuk chu ka trap ve ti tih ta mai a! Choka ah chuan thim tham hnuaiah ka ding sai hlak2 a, ngaihtuahna a mang vek a ni ti tih ta mai. Min liak duai2 bawk a. Kei pawhin College Principal vuina Medical Officer leh Asst. Ka bulah a rawn thua, ani pawh a tawng tam lutuk bik lo, a khat mawi tawk an tih ang vel hian a tawng ve zauh zauh chauh a. com} Our Guru will always, always answer your letters :D Let our Love Guru even. Home; Sunday, December 18, 2011. Vairengte Police-ten zu um 1062 an man. Ka va pan hnaia Lifeboy sahbon lo deuhin a inbual tih hriat tak maiin a rimtuia, a fresh tha bawk a ni. Ka khawngaih mahse a it awm em ani. Ka hnathawhnaah ka tui bawk a,nuam ka ti ve ṭhin khawp mai. Eng eng emaw sawiin kan in thlah liam ta a. Na si A-giâu hiaⁿ u hing chhu, chiaⁿ sia phue lai tho lun. ka ittt" tih pah chuan afwp tlum pwk2 mai. Kei pawh ka kawng chin chunglam chu ruakin ka awm a, hmuhnawm a ti ngei mai. Thih Chhan 4. Ka kut keyboard chungah nghatin vawiini ka han en chu November thla a lo ral leh tep tawh. Mahse Lalsangzuali ka ngaihtuah hian, inpuan hi dam rei lohna a nih ka hlau deuh a. Kalkawngah mipa naupang rual hi kan tawk a, kan inpelh hnu khan an inhnial sap sap a, pakhat hian “BDO in iptepui a ak lo vang” a tih hi kan hre phak a, ka nuih a za angreng khawp mai a. A blog about Guitar chords which are nearly perfect and accurate and some inspiring music personality. 530 lo lang nen a ka han chhut in hun ka la ngah hi tiin pawnlam ah ka va chhuak leh rih a. Ka tawngtaina tal hre reng rawh He hla hi a thu khi a dik famkim tawh lo mai thei a, Primary Department kan nih laia mi sak, Kohhran thiltihna a mi sak ka ngaihthlak ka hriat lai lai ka rawn thai lang mai a ni. A kil lung ṭangkai leh hlu tak chu ka dah ta, Dâwta an inhumhimna chu rialin a chhu chhia ang, 20 ‘Thluanna tham loh khum tawi lutuk,. 2014 a ka ziah a ni a, a champha pelh ah post hi siam chauh a ni). Ka hnute te chu hmur la nei lo mah. Min liak duai2 bawk a. 31st March 2015 news in Mizo. Mere pagal piya aisi khawaesh na kr. Kumin bikah anih chu. “A tawp na turte a ni sia, kal ve la, kal dun ila”a ti ta tlat!! Chutia muk fahran a min han sawm tu chu hnamdang pawh ni mahse hnial dawt a nuam lemlo. ᑕ Kegel exercise: (A tihdan chauh ka ziak dawn, sei lutuk in duh silo)Dr Arnold Kegel a design chhuah a ni. ah chuan 'lakluh milin khawsak i zir ang' tiin inrenchem kan sawi uar a, USA-ah chuan khawsakna mila sum lakluh a ngai mauh mai. Mizo tlangval pakhat hi Bangkok khawpui hotel pakhatah hna a thawk a, tumkhat chu an hotel-ah chuan Sap nula hmeltha piannalh zet mai hi a rawn thleng a. Khati khawpa ka mualpho lai pawha miin min lo khawngaih thei te kha ka lawm a, mak ka ti lutuk," a ti. k i sa m jh e g a z a ma a na. Ka phone message a rawn ri ral a, kan en chuan LM-SBI atangin written ka tlin thu leh ka interview schedule tur vel min rawn hrilh na a lo ni a. Ma hun esi ghata jo barasti ni. za sī Lâm-hui-kok ê kok-ka-bé siōng-téng domain (ccTLD). Mizo ṭawng hman a rem tawh si lo;mahse,ka naupan laia ka lehkha zir kha ka theihnghilh bik lova. 4 th Match, 2014 : Dar 7:54pm a ni a, Times Now en mai mai paha ka thut lai chuan bed room-a ka phone dah a ri ral ral a ni tih ka hre thut a, lak ka tum mek lain a tawp a, miscall 3 lai a lo awm a. 5'2 ft chauh ka nia. Ka hmelchhe zawk zawk lo bawk a, star-tu leh min bem hialtu pawh ka nei ve nual. Ka Nep A Ni - Pathian Lakah ka vui : Ka la hre reng mai ka thiannu te in a ka lenlai tak ani. Kegel exercise hi zun (urinate) lai a tih tur ani (zun lai chauh ka sawi dawn,in tih peihloh tur sawiin awmzia a neilo). Sap hming nei. Kim lo viau mahse midang ziak hrang hrang ka chhiar atanga ka hriatthiam ve danin ka’n thai kawi ve mai mai ange. Mahse, ka dil ngai miah loin rose var leina tur pawh min pe nghal a. “Dorothy min ti rawh,” a tih lai te chuan duh thawh lutuk tih hriat ngawih ngawih hian,. Original video : HE LEI RAM MI KAN NILO zaipawl nalh lutuk - Duration: 4:02. Mahni en atana mahni sex video siam hi Dan in phallo mahse, hnamdang zingah pawh tamtakin an siama an kawl ve fer fur tho tih kan hretlang awm e. sa a n u ko i da r Na. A thla la tura ka sawm ngial pawhin amahin a ţhu duh tlat lo a, amah aia upa hmeichhe pahnih nena a ruala lak loh chu a remtih loh avangin tihian ka laksak thei ta chauh a ni. Ka kå a hup a. om je tsun ma phag ma drol ma la chhag tsa lo / chhag tsal nyur ma pa mo / chan ni ka chig log dang dra ma / jig ten sum gon chhu kye zhal gyi. Mahse, ka Pa thei tak tak lo. “Mere pagal piya mri chahat na kr. I nei lian sia, i nei khawng bawk sia. "Khuangchawi Thla" Arkaiden zan kha chu inrinni hma hmain a thla tir lutuk a, eng nuam tho mahse, Aizawl-ah khan khua a nuam vak lova, mikhualna nih zui nen a nawm tho rualin a nawm dan a famkim chiahlo deuh. By: Lehkhabu Khawvel Vawikhat chu ka kawmchhakpa in, "Mihring kan bo pawhin hnam nihna a bo chuang lo va, tawng kan bo erawh chua. Mizorama, pumpui leh chaw kawng cancer hi a tamna em em chhan hi ka ngaihtuah fo thin a. ka zangfuk vanga phu uih uih leh thisen zam awm truak mai chuan a chhu ko tlang ka nawr kau tir a a chak tawh lutuk chuan usang ka chhu hi ita a nih hi min lu rawh nuam deuh in a rawn ti tham triak aka zang chu a chhu lum ham ham a ka dep luh trual2 lai chuan min kuah nghet in a dak trial2 a kan dep tak tak mai chuh a nuam ti lutuk. NGO pakhata nurse hna thwk k nia,doctor nen ciah damdwi lam mi kan nia,kan Dr. An information website of Thingdawl village. Tukkhat ka zin chhuak chu ka inruahman dan chuan , khawpui ka thlen vel leh , Bank atangin pawisa ka la chhuak ang a, chakkhai ka lam khawm veleh nihnih thang tura haw leh nghal vang vang turin rilru ka siam a. Meizial Zuk Ruk Lai 11. Ti chuan, suangtuahnain thlarau khawvêl i lo thleng ang a, nunna thing. Parzu iang thlum a hring chan chu ka tlan a,ni thar engmawi chawihin lawm ten ka seih thin. Kum leh hun reitak chutianga ka tal hnu chuan, ‘U A MA’ hmang tlemte aiin ‘U A MA’ lo hmang tam tawhte chu an fing zawk na ngai e, an tih thin ang pawh chu ka la hrethiam chuang pha reng renglo, chu tiang reng renga hun leh kumte ka hman fe hnu ah pawh chuan ka lu chhungah hian Thluak finna a khat aiin Thluak Thawlna a khat hian a la luah hnem zawk zel tih chu hai rual lovin a lo lang. "I nalh lutuk!", a ti a, ka lawm a, ka nui ver ver a, a it tur tingin ka hnute ka hmehsak vel a. Get it music free mp3 Latest Bhutanese Songs, 20 files with music albums collections. Ka thlen inte…. Zanah ka thianpa ka sawm a kan leng ta rawih a,chuta tang chuan thlathum chhung chu khel loin zantin kan leng ta a. 8:18 ,19 Tin, tirhkohte kut nghah avanga Thlarau Thianghlim pek a ni tih Simonan a hmuhin, “Hetiang thuneihna hi mi pe ve rawh u, tu chungah pawh kut ka nghahna apiangin Thlarau Thianghlim an hmuh ve nan,” tiin an hnenah tangka pek a tum ta a. Chung zawng zawng aia ka hreh chu a sum leh pai ah khawi ami nge ka chhungte hian min. Zak Ve Tho 8. jpg 2,421 × 3,679; 1. ” Hun engemaw ti chhung chu a tim deuh titih a, mahse Marie chu a vir kual ta a. Chutianga ka tih avang chuan inruk ka sawi mawi tihna a ni lo. Tichuan Train station ah chuan keimah chauhin ka thu a, Times of India newspaper hlai pui chu ka keu pharh duai duai a, kan train tur an delay vangin darkar chanve dawn lai chu nghah a ngai ta anih kha. Mahse, ka dil ngai miah loin rose var leina tur pawh min pe nghal a. Lalthangliana kut chhuak ‘PATEA LEH DAMHAUHA HNUHMA’ 2nd edition 2005 hi ka chhiar a, a chhhiar a nuamin a thu kal hmang leh a tawngkam hman dan pawh a mam teh lul nen thudiklo leh belh chian dawllo ka hmu tlat mai a,pawi ka ti. Mizorama, pumpui leh chaw kawng cancer hi a tamna em em chhan hi ka ngaihtuah fo thin a. Confucius-a ngaih dân te, Quran-a thu inziak te leh. Ka tum ruk dan chuan kawng awm chhung chu ramhnuaiah ka kal phawt anga, a rem rem ka ei anga, ka thlen tawpna-ah ka mu tawp anga, ka harh velah ka kal leh thin ang. 50+ videos Play all Mix - mizo nu hmeltha lutuk YouTube Thai bawi vs Nupui Ngam Over #lockdowneffect. Bakah ka ti hlauthawng ve duh hrim hrim a. Chuti chung chuan, chhungrilah min tur si. Chutia, an nuih tlawrh tlawrh hlawm lai chuan Satel hi a rawn kal tawi tawi mai a. Ka nuam thin e damlai ma a Chalkhaw dai mual mawia chhamang zal hi. Hlim par tlanin a kiangah riahrun ka rem a,tuaino sen nau khan mittui awmzia a hre ngai lo. Mizo ziakmi te zinga mi chhuanawm tak, lehkhathiam leh taima em em,kei ngei pawhin ka ngaihsan, Mizotawnga lehkhabu leh Article tangkai tak tak thahnem tak ziaktu B. Kal pawh ka lo tum vak hleinem” ka ti liam mai a. Ka ngen angin ka hmuh tur chuan a inphelh ta a, awi karei, mipa puitling taksa ruaka ka vawi khat hmuhna ni a, Ka za vek theiin ka hria. Ka thianpa nu leh pa nei tawh lo a awm a, a ni pawh a nu leh pa hi thi turah a dah bik ngai reng reng lo. Get it music free mp3 Latest Bhutanese Songs, 20 files with music albums collections. Kohhran mamawhna avangin kum 1908 khan Calcutta Auxiliary-in copy 3000 a chhu nghal. tihian ka ngaihtuah zui ta mai mai a Tunah chuan vairang/mingo ramah truanin hringnun chu mahten ka han zawh ve bauh bauh chu ani a. Ka pa chuan 'khawi maw, kan lo en ang, han ding kak deuh teh' tiin ka hmaah chuan a thu hniam a, ka chhu chu keuin a kutzungtangin a zen a, a hawl kual a, a nuam lutuk chu ka ip chawih chawih a, a lei chuan a rawn liak a, 'e, i chhu hian zang a mamawh a nih hi. php on line 143 Deprecated: Function create_function() is deprecated in. Conrad Murray chuan Los ni a, ani hian 1982. Ka va pan hnaia Lifeboy sahbon lo deuhin a inbual tih hriat tak maiin a rimtuia, a fresh tha bawk a ni. Mahse,thil pakhat harsatna a awm ta tlat!Ka thianpa leng tur a ka sawm khan engmah ka lo hrilh chiang silo a,leng ang ka ti ringawt. za sī Lâm-hui-kok ê kok-ka-bé siōng-téng domain (ccTLD). Ka pa chuan 'khawi maw, kan lo en ang, han ding kak deuh teh' tiin ka hmaah chuan a thu hniam a, ka chhu chu keuin a kutzungtangin a zen a, a hawl kual a, a nuam lutuk chu ka ip chawih chawih a, a lei chuan a rawn liak a, 'e, i chhu hian zang a mamawh a nih hi. Ka chhu ah a zang lian tak chu a lut tlum zawk2 ta. Ka Bialnu Rangkachak Ka Pe 5. Thih Chhan 4. Rahab-i chuan an hnênah, "Chûng mîte chuan ni chin deuh lawk khân min chhuahsan leh tawh a lâwm. Mirc an sawi chu ka hretawh thin a, inkawm nan tak an hmang tih pawh ka hria, thianah an insiam a, Indonesian a mite, America ram daih a mi te, khawvel hmundang a mi te chu sawikai lo mah ila, kan ram zim te ah pawh hian inneih phah hial an awm tih pawh ka hria, ka kum aiin ka rilru a thangchak. A duh ber ka pu a chan theih dawn phawt chuan tawngtheilo chenin rel luai luai mah se a beng a chhu ngawng hmiah mai ang. 25:40-45) titu hnungzuitute kan nih avangin, mitthi khuhna puan tam hlei ta lutuk te leh thlahna pangpar vum hlei ta lutuk te hi ngaihmawh nachang kan hre tur a ni a, a tireh turin hma pawh kan la ngei tur a ni ang. “Ka nu ta tur rose var leina tur pawh ka duh lutuk a, mahse Pathian hnena thil tam deuh dil vak vak chu ka inthlahrung ve bawk sia. He mi zan hian tleivar thakin kan inlu a nuam in a manhla khawp mai. LALFAMKIMA BOD:27May199* f'Colour:white & black,blue f'music genre:rock-heavy metal,soft,punk,alternative-country m'band:avenged sevenfold f'song:'harder than you know'(escape the fate) Thihna. Vai za tam zi nuaih nuaih kara lungleng hmasa berte pawh ka ni ta ve ang. 17yrs MIPA NAUPANG KA IT DEU NEN (Short Cut Tawp Tawp) Ka In fit lo em avangin, tuk khat chu exercise ka la ve a Ka Tlan char char a, chu tia ka tlan lai chuan Rawlthar Chhelo Deu, 5'6in Bawrvel a. A number lah chu ka hriat ngai bawk silo a, pawimawh deuh anih takin tiin ka call back nghal a, hmana kan Miss (ex-teacher) lo ni rengin. " lorence ka hmangaih lutuk che chu ka ti lo, mahse keipawh hian ka hmangaih tawh che in ka hria, I tel lova awm hi ka theilo" rang zetin a rawn hawi let a min kuah vawng vawng mai, evi suit a ka awm pawh ka theihnghilh zo tawh" min hmangaih maw'' a awihlo hmel chuan ka nuih ati za zawk" um ka hmangaih che". hmel tak hian, “ Tifaitu, ka tuar hi a na em maia ka dam chhuah zawh ka ring lo va, Isua hi Lal leh chhandamtuah ka pawm tawh a, vanram ka kai ngei ang ti raw,” a lo ti a. An biakin Hlui tak chhungah chuan an pastor nen kan inkawm a, Zudawr Biakin kawt maia awm ka hmuh thin thu leh an ngaimawh leh ngaimawh loh ka zawt a. Bual In ah ka lut a, Ka thawmhnaw phelhin ruak ngialngat chuan ka inbual a, ka. Cuticun ni le thla an liam ziahmah. A ni tela a rihna tlahniam tulh tulh chuan ka ngaih a ti thra lo em em a, a ni hnuhnung berah phei chuan amah ka ngaihtuah nasat lutuk na lamah ka pen pui hlei thei tawh lo chu ni ta. I nei lian sia, i nei khawng bawk sia. a leak anih chuan hmang lui suh. Mihring hian hmalam hun thlirin ring fan fan thin mah ila, hun liam tawh hnu thlir let zauh changa lunglen hi a awm lo thei thin si lova, lunglengin sasaw thing hnuaiah. Khuma ka mu zal tawh chu ka nupui chuan, “Naupang hi khap i tum lo lutuk ( keima inngaih dan chuan ka dawh thin a ni), zan a tlai tawh si, a zahthlak zozai lutuk” a’n tih zauh takah chuan, Pathian mi ka nihna reng reng ka hrechang leh ta lo. Pagemaker hi DTP software hlui tawh tak a ni a. Tantu Ka Ni Ve 12. Chutah a kawr match tur pheikhawk leh bengbeh ilo fahran kan la en leh a ngai zui bawk. Kan in penna kual hi a chhuk chhiat deuh em avangin tha khur teuh chunga tlan thlak mai chi ani silo. thian in nel tak kan ni bawk a, min fiam bawrh bawrh in "vawiin chu Thawhtanni a ni bawk a, min puih ta che. Kanalhin ka hmuhnawmve hle tawh a ni. Thil awmdan pangngai leh thil thleng pangngai mai mai pawh hi kan tan chuan hriatthiam kim sen ngam pawh a ni lova, ngam a ni lo ang bawkin hmuh kim sen ngam pawh a ni lova sin. Phalna ka la hmasa lova, remtih anih loh chuan remove leh mai theih ani e. Thisuk Hriat Sual!!! 14. Fapa tlanbo,(Roluaha comedian) tlangval 1 hi a tlan a, a bova, chu chu fapa tlanbo chu a ni. Ka bia a, min chhang lo. D Hmeltha kan sak i phal em tiin kan han dil tawp a, ani chuan a lo phal ve mai bawk a ni. He nau hi a duhawm reuh a ni, ka zang huaiin ka hria. I lan dân tihmasâwn tûrin tih theih eng nge i neih?. Ka ennawn zing ve viauin ka hria a, ka thiamnain a tlin tâwkah chuan tihsual pawh awm mang lo turah dah hial khawpin ka uluk a ni. 如果我寫得太差,A-giâu兄看不懂,請到我的對話頁留言,我用漢字再來寫一次。. Ka ngen angin ka hmuh tur chuan a inphelh ta a, awi karei, mipa puitling taksa ruaka ka vawi khat hmuhna ni a, Ka za vek theiin ka hria. LEMZIAH CHU CHAW A HAWNG LO: Ka dinhmun hi a khirh rei tawh lutuk ka ti!. Chutah hur hmel tak a mirawn min melh in "TOM i zang hi ka it lutuk. Ka sawi awmzia chu an nun ang laklawh lutuk, hmalam thim mup mup mai hi ka nunhlui a ni, ka hrethiamin an nun chhungril hi pawh tak zetin ka pawh sak ngeiin ka ring. Wild animals of North America, intimate studies of big and little creatures of the mammal kingdom BHL9727829. Kumin bikah anih chu. Ka changkan bik vang leh Mizo hla ka ngaihnêp vang ni chuang miah lovin, sâp hla hian ka lung a kûai zâwkin a sak te pawh hi nuam ka tih tlat zawk vang a ni. Khawzawl Dinthar Pastor Bial Zaipawl 2017 - 2019 - An leng za tawh ang. Night Bus chuan hi a hahdam thlak zawk bakah zankhua a chuan tur a nih avangin Sumo chuan aia thlang ka ni reng bawk a. Kim lo viau mahse midang ziak hrang hrang ka chhiar atanga ka hriatthiam ve danin ka’n thai kawi ve mai mai ange. Kan khuaa ka awm laia ka phuah chauh ni lovin Aizawla ka awm hnua ka phuah thar te pawh, Mi rawn pe zel rawh a tih avangin ka pe zel a. Khami zan ang renga ka hlim kha ka la hre leh tawh lo, kan hlim dun a ni. 4 th Match, 2014 : Dar 7:54pm a ni a, Times Now en mai mai paha ka thut lai chuan bed room-a ka phone dah a ri ral ral a ni tih ka hre thut a, lak ka tum mek lain a tawp a, miscall 3 lai a lo awm a. com/9gwgpe/ev3w. Ka Hmangaihna Puang Chhuak Rawh hnen thleng turin min duh a. Language. 50+ videos Play all Mix - mizo nu hmeltha lutuk YouTube Thai bawi vs Nupui Ngam Over #lockdowneffect. 🕴️🕴️🕴️🕴️😁😁😁 - Duration: 3:23. An nulate pahnih… Ka zak dawn lutuk, a chi loh…" Ka tlan ta. Kan han zai ta a, zam tak chungin kan tling tla ve mai a. an thlalak Zoram leh khawvel mipui te hmuh ve atan. A kil lung ṭangkai leh hlu tak chu ka dah ta, Dâwta an inhumhimna chu rialin a chhu chhia ang, 20 ‘Thluanna tham loh khum tawi lutuk,. Zawhna: Mipa kum 60 chuang tawh ka ni a, kum tam fe chhung chu ka hrawk hi a za thin a, ni khatah vawi tam tak khuha aw ka han then hian hrawk za chu rei vak lo a reh ve mai thin. Ka pu hi kum 58 vela upa niin an nu Marini erawh kum 38 bawr vel, nu inkhaithli tak, thau si lova khal ru tak, invawng fai leh uluk tak, vun nalh tak a la ni. ” A hnu deuh chuan dawr neitunu chu a rawn kir leh a, kei chu dawr atang chuan ka chhuak ta daih a. Mahse, ka dil ngai miah loin rose var leina tur pawh min pe nghal a. Tunge a nih hre si lovin an nuihzat khawp mai a. Ka sawi awmzia chu an nun ang laklawh lutuk, hmalam thim mup mup mai hi ka nunhlui a ni, ka hrethiamin an nun chhungril hi pawh tak zetin ka pawh sak ngeiin ka ring. Matthaia chuan sermon-a sawi hlawh lo ber pawl a ziaklang ve thung a. Kan han zai ta a, zam tak chungin kan tling tla ve mai a. Hetiang situation lawmawm leh hmanhmawhthlak ah hi chuan inbuatsaih a ngai nasa thin reng a ni. Chanchinbua chhuah atana ka khek ve rauh rauh a ni a, thu dang eng engemaw ka ziah fo avangin chhuah lo bawkin ka awm leh ţhin a. Palian tawk khan bus a suam ve a, motor a rui. Min Hnek 7. A message tawpa ";-)" a rawn telh avang hian "If you know what I mean" a ti ni ngei ah ka ngai a, zan hmasa lama movie ka download te chu pendrive ah chuan ka thun sawk sawk a, ka boxer leh tawnzau ka thlak zuai a, body spray rim tui tawk axe rockstar ngei mai chu ka in kap vak vak a. Vawi khat phei chu ziah sa thlapin ka dah a, mahse ka ziah sa chu ka hloh daih mai a; tun ţumah hian chanchinbua chhuah ngei ka duh avangin ka han ziak leh ta a ni. Super Glue 13. “Ka nu ta tur rose var leina tur pawh ka duh lutuk a, mahse Pathian hnena thil tam deuh dil vak vak chu ka inthlahrung ve bawk sia. mu l a ka t ei. Mahse kan la thlak thei meuh lo. a leak anih chuan hmang lui suh. 31st March 2015 news in Mizo. Tukkhat ka zin chhuak chu ka inruahman dan chuan , khawpui ka thlen vel leh , Bank atangin pawisa ka la chhuak ang a, chakkhai ka lam khawm veleh nihnih thang tura haw leh nghal vang vang turin rilru ka siam a. Khati khawpa ka mualpho lai pawha miin min lo khawngaih thei te kha ka lawm a, mak ka ti lutuk," a ti. Ka chhu ah a zang lian tak chu a lut tlum zawk2 ta. Ka lo thanglian a kan upat ve deuh chuan khawvel hi siamthat rual ani lo tih ka hriat avangin kan RAM siam that ka tum leh ta zawk a. Ka mit ngei hian ka hmu tlat alawm. an thenawmten 'engatinge engatinge?' tiin an ron tlan khawm. I hrawt lai h ka hmu ziah sin. Mizorama, pumpui leh chaw kawng cancer hi a tamna em em chhan hi ka ngaihtuah fo thin a. Mizo tlangval pakhat hi Bangkok khawpui hotel pakhatah hna a thawk a, tumkhat chu an hotel-ah chuan Sap nula hmeltha piannalh zet mai hi a rawn thleng a. Sakhaw lehkhabu dangte leh Bible hian inan lohna eng eng emaw a nei a. Ka nuam thin e damlai ma a Chalkhaw dai mual mawia chhamang zal hi. k i sa m jh e g a z a ma a na. A hmun ka va thleng chiah chu Pathian hnenah lawm na ringawt hian ka khat, zing dar 3 vel kan kan lai vel khan kan huai ma nge ka lo ti a, Saidapeth bridge ropui tak mai kha tui lian in a chim vek, vawiin thleng hian he lei ka cross hian, suangtuah thiam pawh a harsa ka la ti, a rapthlak lutuk a hmun a en chuan. Tuaisiala’n 5. Natalie-i pawhin chutiang inthiam lohna chu a nei reng a. Tantu Ka Ni Ve 12. tihian ka ngaihtuah zui ta mai mai a Tunah chuan vairang/mingo ramah truanin hringnun chu mahten ka han zawh ve bauh bauh chu ani a. Mak tak maiin ka vanneih vang nge, kum 5, 6 kal taa a, ka class-mate thin, a ruka kan lo star ruk ve em em thin; mahse ka chan phak loh; ka thiantha ber Chass lo nita kha a lo chuang ve tlat mai a, chuta kar in ka bulah, ka bul ngeiah chuan, a va mak em!. Tifaitu chuan,” Chuvang ngawt chuan i kai theih ka va ring lo em,” a ti a. "I nalh lutuk!", a ti a, ka lawm a, ka nui ver ver a, a it tur tingin ka hnute ka hmehsak vel a. Duhtak, Nangmah hmangaih em emin nitin zantin ka awm thin a, zing i thawh te hian min biak tâkin tiin ka lo ngaichang reng thin che a, mahse, min biak tum si lovin Thingpui no, min dawm san leh deih si a, thingpui i inzawh hun ah tal pawh hun min pek ve ka lo ring thin a, mahni hna tul dangte min thawhsan leh deih si a, chutichung pawh chuan ka la ngaichang reng che a, hna i thawh zawh ah tal. Parzu iang thlum a hring chan chu ka tlan a,ni thar engmawi chawihin lawm ten ka seih thin. Ani chuan Samdala a ni tih a hre ru kiau mai a. ” A hnu deuh chuan dawr neitunu chu a rawn kir leh a, kei chu dawr atang chuan ka chhuak ta daih a. ula, Pathian ka ni tih hre rawh u" (Sâm 46:10) tih thupêk kan hriat chhuah thar leh a \ûl khawp mai. Vawi 4 min ti a, mahse uiiii ka u, a. A Chetchhiatna Nuihzatthlak Volume 1 [x_accordion_item title=”Table of Content – A Chhunga Thupuite”]1. 日本語: ·ネズミ目(齧歯目)ネズミ科に属する、小型の哺乳動物の総称。永久に伸び続ける門歯を持ち、丸い耳やとがった. Vai za tam zi nuaih nuaih kara lungleng hmasa berte pawh ka ni ta ve ang. Zei fahran maia lei leh lei kan han inhawl tir hnu chuan mahni leh mahni pawh hi ka inringhlel rum rum mai. k i sa m jh e g a z a ma a na. hián; lūn; pian; Kok-ka-bé siōng-téng domain. A hmel han en lah khan mihausa fa a nih a rinawm bik si loh. Engtik nîah emaw chuan he ka hringnun lehkhabu hi thihna kut vawt chuan a la khup ngei ang a; Lungloh tui dâwna Hawilopar ka thliah hnuah pawh, ka hringnun hrin laia ka thu leh hla fahrah têtê, he Blog a ka dahkhâwmte hi lo haichhuakin lo ching phar la. Ka ngai thei lutuk che. Nurse chu ka va ko ta a/"Ka nau hian drip khai hi na a ti tlat, min rawn en sak teh," ka va ti a. “Ka pa hian he hla hi nalh a ti thei lutuk a, sa tur pawhin min ti nghe nghe a ni. Di ka chhai nun hnutiang mual liam hnu ka thlir changin, Fam Leltepa hnehin lung reng a awi lo khua tuah ka hringnun chheu hi. Ka nu hian rose var hi a ngaina lutuk a. 2 Oct 2017 wwwstoryfbcom mizo story thar englai pawhin chhiar tur a awm reng Tyleran i chhuak thei tawh ang,engkim ka hre duh engkim atih leh chuan zat,a lu thisen chhuak chu ka hup tyler engthil nge maw itihleka ti tuar hian ka tem chhin chak alawmtih pah chuan saruak ngal ngat chuan min rawn pan. Pinterest. Nimahsela a phuahtu tak hi a hre mai lova, kan hriat theih dan berah chuan Ngopa khuaa Pi Lalhmunsiami phuah tiin. Zawhna: Mipa kum 60 chuang tawh ka ni a, kum tam fe chhung chu ka hrawk hi a za thin a, ni khatah vawi tam tak khuha aw ka han then hian hrawk za chu rei vak lo a reh ve mai thin. (Hetiang hian…. Kan quarter piahah hian pitar leh putar nupa rek a cheng hi an awm a, an pa chu a beng hi a chhet nasa em em a, biak dawn chuan a beng bula au ngai hi a ni a. Mahse, Mizo te hian intih theihnana hman kan tum tlat vang nge, hnamdang tih ang ti ve theiin kan han awm tana, mipui vantlang hmuh turin kan kap leh mawng thla kan pho chhuak fer fur ta mai a nih hi. Hetiang lehkhabu hi chu khawvêlah hian lehkhabu dang rêng a awm ve lo. Ka chhu ah a zang lian tak chu a lut tlum zawk2 ta. a leak anih chuan hmang lui suh. Ka tawngtaina tal hre reng rawh He hla hi a thu khi a dik famkim tawh lo mai thei a, Primary Department kan nih laia mi sak, Kohhran thiltihna a mi sak ka ngaihthlak ka hriat lai lai ka rawn thai lang mai a ni. Ûm zui thuai ulang, in la man hmang mai ang," tiin dâwt a hrilh a. (Eli hringnun. * SAY Rally chu thlarau leh tisa ah ka hlawkpui khawp mai. com/9gwgpe/ev3w. 5'2 ft chauh ka nia. Dar 3:15 a ni ta. bacteria and fungi difference, Not all bacteria are harmful, and some bacteria that live in your body are helpful. Ngaihdam ka dil duh a, a chhan chu MPF an awm loh vang tih vang maia zai ka ni a, ka hriat loh lutuk vang a ni a, chutah pawh a hre lo bik ka ni kha pawi ka ti. Post-modernism asocial, economic & ecological justice te hi Christian zirtirnaa awn sa ve reng a taka kan practice tur a ni. Bual In ah ka lut a, Ka thawmhnaw phelhin ruak ngialngat chuan ka inbual a, ka. Mahse Lalpa tana thawhlawm thawh ngailo mi chuan malsawmna a. :) Chetthatna hlir hi kan ta tur a ni emaw tih hi a awl khawp mai a. Ka darah, tin ka bengbulah. Computer technology a changkang chho zel a, Processor a chak telh telh a, mahse eng computer mah hian hmun za-a za (100%) chhung Processor a hmang ngai lo. Lyrics for Humsafar Su n za a l i m a m e re. Kei chu sawma pakhat tih lam hian min hneh lutuk lo. ka silai chu dah thla in ka tlan thla ve mai a,luikawr ka zuk thleng chu engmah ka hmu ta hauh lo mai,mihring pangai tan kha tiang taka bo pil na hman kha a awm tlat lo ani,. A nuam, aaa. 31st March 2015 news in Mizo. Kei pawhin College Principal vuina Medical Officer leh Asst. Nuthlawi kum36 kani a. Mahse khawvel hi a èng tawlh tawlh a,a thim tulh tulh mai si. Ka chawlh fo thinna Z’cafè ah chuan lut leh in, thlang lampang hawi thawvenna nuam deuh ah chuan ka thu a, ka kal apiangin chutah chuan ka thu thin. Chutah ,han google mai dawnin ,saptawnga ziah an nih fo avangin ,awmzia hriatloh an awm nual zel a, mahnia han tih ngawt atan chuan huphurhawm duh tak ani. 8:20 Tin, a fapa upa ber Jethera hnenah chuan, "Khai le, nangin that rawh," a ti a. Khawchhung ka luh tan lai chuan mipahnih insual hi ka hmu a, pakhat zawk chuan an insual na avang chuan hliam natak a tuar a. (Kan zosapten Bible lehlin hmasak tur an thlan chhuah dan hi a fing hle mai. Sawi tur hriat loh chhuanlamah thuthleng sir khatah thuin chanchinbu ka chhiar ringawt a. An chikim lutuk kha an hmuhnawm linglet zawk hial emaw tih tur ani. Phalna ka la hmasa lova, remtih anih loh chuan remove leh mai theih ani e. Chuvangin, inpuan a hun ve ta viau. Prikažite profile ljudi s imenom Emmanuel Iverson. 2 Oct 2017 wwwstoryfbcom mizo story thar englai pawhin chhiar tur a awm reng Tyleran i chhuak thei tawh ang,engkim ka hre duh engkim atih leh chuan zat,a lu thisen chhuak chu ka hup tyler engthil nge maw itihleka ti tuar hian ka tem chhin chak alawmtih pah chuan saruak ngal ngat chuan min rawn pan. Lyrics of Suna Suna from movie Krishna Cottage-2004 Lyricals, Sung by Shreya Ghoshal ,Hindi Lyrics,Indian Movie Lyrics, Hindi Song Lyrics. A hmelhmang chu lerh lutuk lo, mi hîp si thlan thiam a \ùl. Chung zawng zawng aia ka hreh chu a sum leh pai ah khawi ami nge ka chhungte hian min. Pa, min tih reh sak rawh' ka ti a. Zak Ve Tho 8. Chutah a kawr match tur pheikhawk leh bengbeh ilo fahran kan la en leh a ngai zui bawk. Chuvangin, a. A hmun ka va thleng chiah chu Pathian hnenah lawm na ringawt hian ka khat, zing dar 3 vel kan kan lai vel khan kan huai ma nge ka lo ti a, Saidapeth bridge ropui tak mai kha tui lian in a chim vek, vawiin thleng hian he lei ka cross hian, suangtuah thiam pawh a harsa ka la ti, a rapthlak lutuk a hmun a en chuan. Min liak duai2 bawk a. A kum leh mai chuan ka thianpa chu natna in tlak buakin a hriselna a pan zel a, naupang têin min boral san ta a ni. Hun: November 25, 2015 - 9:00 AM Subject: Super Trio - Ka Tan Lawmna (Album Download). Sakhaw lehkhabu dangte leh Bible hian inan lohna eng eng emaw a nei a. Kei chuan 'ka chhu a za lutuk a. Kohhran mamawhna avangin kum 1908 khan Calcutta Auxiliary-in copy 3000 a chhu nghal. Khuma ka mu zal tawh chu ka nupui chuan, “Naupang hi khap i tum lo lutuk ( keima inngaih dan chuan ka dawh thin a ni), zan a tlai tawh si, a zahthlak zozai lutuk” a’n tih zauh takah chuan, Pathian mi ka nihna reng reng ka hrechang leh ta lo. 2:5 An nu chuan nawhchi a zuar \hin a, Anmahni paitu chu zahpui awm takin a awm: Ka chaw te, ka tui te, ka sahmul te, ka la te, hriak te leh ka in tûr te mi petu, ka ngaihzâwngte ka ûm ang, a ti a ni. Original video : HE LEI RAM MI KAN NILO zaipawl nalh lutuk - Duration: 4:02. Ka thian duh tak, A hmasain he thu ka ziahna kut ngei hmang hian room chhung atang hian vawn loh chibai ka rawn buk a che. Cement chung hnuaiah kan kiu ruai ruai theuh a nih tak ber hi. Dawhkan kil phak chin chu “gentlemen” chin an ni torah ngai tai la; dawnkan kil ve phak lo “gentlemen” vaklo ho rilru sukthlek khi kan ngai pawimawh torah ka ngai. A nuam, aaa. Ka thianpa nu leh pa nei tawh lo a awm a, a ni pawh a nu leh pa hi thi turah a dah bik ngai reng reng lo. Kalkawngah mipa naupang rual hi kan tawk a, kan inpelh hnu khan an inhnial sap sap a, pakhat hian “BDO in iptepui a ak lo vang” a tih hi kan hre phak a, ka nuih a za angreng khawp mai a. A lem lo fam chan hnu phunlung thianga zuapan a tar tur chu, Lenlai thlafam lusun di tianlo ka hrai buang Lalduailopa. om je tsun ma phag ma drol ma la chhag tsa lo / chhag tsal nyur ma pa mo / chan ni ka chig log dang dra ma / jig ten sum gon chhu kye zhal gyi. I train chuang vel detail I ziak uluk bawk a, kan college kal ve lai min ti ngaiin ka lung a lo tileng titih hman viau a, a tawp lam erawh beisei loh deuhin a sad over leh si :( I ziak ngaihnawm e, train second class sleeper ah khan ka chuang kual nasa tawh bawk a, inbum te hi ka by-heart vek tawh haha A mak ka train chuang nasa lutuk, khawlum. Midang an awm ve nual avangin ngawih ka chuh a ni ber a, ngawih ka chuh tih lemah sawi tur ka hre lo a ni mah zawk. Chung ho chu a lawm ka lainat. Khati khawpa ka mualpho lai pawha miin min lo khawngaih thei te kha ka lawm a, mak ka ti lutuk," a ti. 3 Ti Punch' by Decibel. Chutiang miziate i nei a nih chuan i bialnu chu, “Ka duhtak chu ka ta a ni, kei pawh a ta ka ni e,” tia sawitu Sulam nula ang a ni ve dâwn a ni. ( Hla Thlan Khâwmte 2:16 ) A tawi zâwnga sawi chuan, a duh telh telh ang che!. Post-modernism asocial, economic & ecological justice te hi Christian zirtirnaa awn sa ve reng a taka kan practice tur a ni. ka chhungte an rawn thleng dawn a, Train Station ah min va kalpui ta che" min ti a. Conrad Murray chuan Los ni a, ani hian 1982. Hahahahaha Elizabeth Zodinpuii rawn lar tirh a, Valmawi a sak khan tuk khat chu Ka pi nen TV kan en a, Valmawi a rawn sa a Khi nu lah khi in la zei lutuk mai kan Vanglai te chuan ka zaithiam lutuk ani aiin ka zaithiam han ti a. Bo lo tur tawk chuan ka awmna hmuna an hnam ṭawng hman chu ka thiam ve tawh a,ka ṭhiante chuan min zirtir ve reng bawk a. Pagemaker hi DTP software hlui tawh tak a ni a. Ka au tuara ka tap ring sauh. Holmes chuan, "Ka ţhian duhtak, mihring nunphung hi zawng, mihringte suangtuahnain a chhui phak loh khawp hian a mak asin. ka luh leh hunah chuan Tungchho a kal te lenna khawvel, siamtu in thiam taka a duan a ropuina leh amawina, amah fak a banglo a. Ka tlan liam hma chuan min rawn hmu hman chiang ngei mai. Tukkhat ka zin chhuak chu ka inruahman dan chuan , khawpui ka thlen vel leh , Bank atangin pawisa ka la chhuak ang a, chakkhai ka lam khawm veleh nihnih thang tura haw leh nghal vang vang turin rilru ka siam a. Mahse, Bawihsuki a rawn thleng a ni tih ka hriat theihna zawk chu ka bengbula a kut vai thawm a ni. Chak lo tak chungin ka thawhpuite tawiawmna azarah ka hun ka lo hmang zo ve thei hi Kohhrante min tawngtaipuina avang a ni tih ka hriatin Pathian leh a Kohhrante chungah lawmthu ka sawi a ni. Ka mit ngei hian ka hmu tlat alawm. Ka pa chuan 'khawi maw, kan lo en ang, han ding kak deuh teh' tiin ka hmaah chuan a thu hniam a, ka chhu chu keuin a kutzungtangin a zen a, a hawl kual a, a nuam lutuk chu ka ip chawih chawih a, a lei chuan a rawn liak a, 'e, i chhu hian zang a mamawh a nih hi. Ka sawi awmzia chu an nun ang laklawh lutuk, hmalam thim mup mup mai hi ka nunhlui a ni, ka hrethiamin an nun chhungril hi pawh tak zetin ka pawh sak ngeiin ka ring. Amah nih cun ka det hna lai i, tling lo in tangka ka pek hna lai tiah aa ruah nain, a rungtuban buu (1) fang 4 man tu asung chinchap. Kum 14 ka tlin kum chuan ka thang duh bawk a. A lian tha reuh si, anu te awm loh apiang in kan in lu a,kan in ngai zaawng chho ta deih a. Bela, a nih ang ang khan fill-up rawh. I mawng a eng thei emaw, thei lo emaw ka tan chuan i hlu lutuk. Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wwwroot/dm. Ka rawn buk lai che hian engnge I tih phei chu ka hre hauh lo. Kan Corps ngei pawh Pathian hruaina avang liau liau a tha taka engkim kan tih theih avang khan ka lawm lutuk tih hi ‘ve lawks’ ah ka rawn thawn ve tawp. Media in category "Muroidea" This category contains only the following file. I mawng a eng thei emaw, thei lo emaw ka tan chuan i hlu lutuk. A ni chuan enge a pawi na chhan tur ka hre lo. Chaw ei pahin ṭhenrual hlui ngaiawm tak tak te kan vai zauh zauh bawk a. Ka thianpa hi ka chhuang tak zet a ni, a nupui fanaute a hmangaih em em a, a bialnu a hmangaih zia leh a duhsak lutuk te hi a ropui ka ti, he hla hi chu ka thianpa tana phuah liau liau ni in ka hria. Phalna ka la hmasa lova, remtih anih loh chuan remove leh mai theih ani e. 🕴️🕴️🕴️🕴️😁😁😁 - Duration: 3:23. A ni tela a rihna tlahniam tulh tulh chuan ka ngaih a ti thra lo em em a, a ni hnuhnung berah phei chuan amah ka ngaihtuah nasat lutuk na lamah ka pen pui hlei thei tawh lo chu ni ta. A rawn thleng. Sakhaw lehkhabu dangte leh Bible hian inan lohna eng eng emaw a nei a. Chutah a kawr match tur pheikhawk leh bengbeh ilo fahran kan la en leh a ngai zui bawk. Rebecca Saimawii porn thlalak leak Reaction video Rapthlak lutuk. Kan Thlenin Pitar 3. a leak anih chuan hmang lui suh. A nuam lutuk. A Chetchhiatna Nuihzatthlak Volume 1 [x_accordion_item title=”Table of Content – A Chhunga Thupuite”]1. An information website of Thingdawl village. Super Glue 13. Ka Chetchhiatna. Ka tlanchhiat loh chuan rukruk tum emaw min ti tho tho ang. Ka rilruna leh lungleng lutuk chu ka at phah lo chauh, ka bialpa ti a mite hma a chhuangtak a kalo sawive thin kha chuan hmangaih dang alonei reng si a, hringnun hi katan chuan a fair thlawt loDonny-a nen hlimtak a kan thlalak dun te chu mittui tlingpam chungin ka thlir reng thin, kan hlimni a reilo lulai em atinni. A theih hram chuan lehkhapuan \ha / var \ha thlang thiam ila. Amah nih cun ka det hna lai i, tling lo in tangka ka pek hna lai tiah aa ruah nain, a rungtuban buu (1) fang 4 man tu asung chinchap. Hun: November 25, 2015 - 9:00 AM Subject: Super Trio - Ka Tan Lawmna (Album Download). A kum leh mai chuan ka thianpa chu natna in tlak buakin a hriselna a pan zel a, naupang têin min boral san ta a ni. Kawhtebel 9. Windows engtia install tur nge tih zawhna ka facebook id ah ka dawng nual mai a, a la ti ngai lo tan chuan tim awm ve duh tak mai ania. BERLIN WALL: Berliner Mauer (in German) (1. April 19 at 7:37 PM luk tir ve tawp a lawm,chu bak ah,apa te in lu thawm hi ka hre thin a ka chak thei lutuk aw min lu ve rawh tun ah aw. Reife ka inkhap hnu chuan, 'khawnge thih leh thih, a u lakah tlaktlumna remchang alawm' ti chungin Delhi khawlum sa hal hulh hulh hmachawn tur chuan ka tho chhuak ta nge nge a. om je tsun ma phag ma drol ma la chhag tsa lo / chhag tsal nyur ma pa mo / chan ni ka chig log dang dra ma / jig ten sum gon chhu kye zhal gyi. 1989) (Ni 9. Chhungte ka zah zo lo a, ka lawm lutuk khan ka thiannu chu ka va kuah ringawt pek a. Ka mur sung sung a, min hnawh up up a, thlan a tla tan ta! Midang han zawh lah chu tlawmah tak ka la ve bawk si. Holmes chuan, "Ka ţhian duhtak, mihring nunphung hi zawng, mihringte suangtuahnain a chhui phak loh khawp hian a mak asin. Ka Token,ka hum thlan dap tawh chu ka han en tha leh a,No. Ka hnathawhnaah ka tui bawk a,nuam ka ti ve ṭhin khawp mai. Chumilaia ka rilru a lo lang ta chu,Aizawl khawpui traffic tawt lutuk kan tih hian a nihna takah chuan vengtlemte entirnan Zarkawt, Chanmari, Ramhlun, Bawngkawn, Khatla, Treasury, Zodin, Temple square leh Bazar vel khi ani maia, chulo chu Aizawl ah hian veng tam tak ala awma, tuna kan sawi vengte ang em em khian traffic ah harsatna kan nei ngai. An tanhmun an in thlak thleng a, khumah chuan ka u ka thut tlum sak a, a thianpa chuan ka mawngah a rawn thun bawk a, min han lu chhun zawm ta pep pep mai a le, awm dan pawh ka thiam lo, a nuam lutuk chu ka tap tawp a, ka mittui a tla phung a, ka chhu leh ka mawng chu a nuam tawp a ni mai. A hmel han en lah khan mihausa fa a nih a rinawm bik si loh. Rebecca Saimawii porn thlalak leak Reaction video Rapthlak lutuk. An chikim lutuk kha an hmuhnawm linglet zawk hial emaw tih tur ani. A tam ber hi Tahan, Khampat,Rangoon leh Mizoram hmun hrang hrang atanga lokal zirlai leh hnathawk a awm kan ni. Original video : HE LEI RAM MI KAN NILO zaipawl nalh lutuk - Duration: 4:02. Ka la kai chhu bawk nen. min rawn en hu a, mak ati hmel ka hmuh chuan a ka sawi awmzia a man lo lutuk tih chu ka hrethiam nghal mai, sawi zui pui chi nilo, ka nui ta ringawt a, "Mamawh deuh an lo awm takin ka ti mawle" tiin ka riat kual ta vel mai mai a, Prisi chu a ngawi deuh vang vang a chutah, "Vawinah ka thianu pakhatin an khua a haw nan pawisa amamawh tih thu chu. Chetchhiatna te hi kan ta ve tho hi a lo ni a, a mawi tawka chawhpawlh ang hrim hian ka nunah pawh hian a inzep tel fo a, eng emaw chang hian rilruah a lo lang leh a, tinuitu awm hran si lo hian mahni tea nuih vur vur a awl duh khawp mai. Mahse kum 2009 khan Silchar-a awm Roman Catholic sister zinga an hotu pakhat chuan min rawn bia a. Ka nu leh pate chuan pâwna kan infiam hian, ka u nêna awm dûn reng tûrin min ti a; mahse, an thu ka âwih lo. He thlalak ka rawn thawn chhan che chu henglai rama mite hian an la theihnghilh lo che a ni tih hriattir che ka duh a, i lawm zawng a nih ka rin vang a ni pakhat bawk. za sī Lâm-hui-kok ê kok-ka-bé siōng-téng domain (ccTLD). Min dep ta zawt2 mai. Ka rilruna leh lungleng lutuk chu ka at phah lo chauh, ka bialpa ti a mite hma a chhuangtak a kalo sawive thin kha chuan hmangaih dang alonei reng si a, hringnun hi katan chuan a fair thlawt loDonny-a nen hlimtak a kan thlalak dun te chu mittui tlingpam chungin ka thlir reng thin, kan hlimni a reilo lulai em atinni. Ka room ka thlen hnu pawhin text message in min rawn be char char a, min ngaihtuah ve hle a ang,a hlauthawng ve khawp mai. Subject: Phungzawl tuibur hmuh ianga pâu chhuah satliah. Chuti chung chuan, chhungrilah min tur si. “Ka tiam ngam sak a che Paula, ka rin phak bakin hei zet chu a ṭha a ni,” nula ruak ngalngat a han en thlithlai vel hnu chuan Marcel-a chu a ngawi reng thei ta bik lova. Ka lo thanglian a kan upat ve deuh chuan khawvel hi siamthat rual ani lo tih ka hriat avangin kan RAM siam that ka tum leh ta zawk a. Jona rawngbawl hun chhung hi 800-750 BC lai vel niin chhut a ni a, he tih hunlai hian Lal Jeroboama II (793-753 BC) in Israel hmarlam lalram a Israel-Damaska ramri kum za dawn lai lo buai tawh a chinfel hunlai a mi a ni. Ka zirna ni lova ka thil tih tum leh chak ber chu Stamford Bridge-a Chelsea inkhel en hi a ni. Chutia ka rilru a a awm reng tak si ah chuan ka han ngaihtuah zui leh ta neuh neuh a, tihian ka rilru ah chuan hla a rawn lang ta zawk mai a, ka han thova thiam lo tak chuan ka han ziak chhuak ve a. Ka nau hmeichhia pawhin a thiante kaltlangin chutiang tawngkam chu a lo hriat thu a sawi bawk a. Pridružite se Facebooku, povežite se s Emmanuel Iverson i ostalima koje možda poznajete. “Mere pagal piya mri chahat na kr. Kumin bikah anih chu. A Chetchhiatna Nuihzatthlak Volume 1 [x_accordion_item title="Table of Content - A Chhunga Thupuite"]1. Ti ringawt hian ate chul a. A hmel kan en a ka khawngaih a, min hmangaih tih pawh ka hria, a chhungte thleng pawh in min hria a, a chhung te pawh in min duh der ve lutuk. “Ka nu ta tur rose var leina tur pawh ka duh lutuk a, mahse Pathian hnena thil tam deuh dil vak vak chu ka inthlahrung ve bawk sia. Ka Token,ka hum thlan dap tawh chu ka han en tha leh a,No. Mi tam zawk chuan Johana 3:16 hi kan la zau leh lutuk deuh a ni. Lalthangliana kut chhuak ‘PATEA LEH DAMHAUHA HNUHMA’ 2nd edition 2005 hi ka chhiar a, a chhhiar a nuamin a thu kal hmang leh a tawngkam hman dan pawh a mam teh lul nen thudiklo leh belh chian dawllo ka hmu tlat mai a,pawi ka ti. Mizo tlangval pakhat hi Bangkok khawpui hotel pakhatah hna a thawk a, tumkhat chu an hotel-ah chuan Sap nula hmeltha piannalh zet mai hi a rawn thleng a. ka hlau lutuk chu ka trap ve ti tih ta mai a! Choka ah chuan thim tham hnuaiah ka ding sai hlak2 a, ngaihtuahna a mang vek a ni ti tih ta mai. a Grammar " See other formats. Ka rawn buk lai che hian engnge I tih phei chu ka hre hauh lo. Bual In ah ka lut a, Ka thawmhnaw phelhin ruak ngialngat chuan ka inbual a, ka. Huhang leh boruak chu kan lo nei deuh chu a ni. Ka call let nghal a. Zanah ka thianpa ka sawm a kan leng ta rawih a,chuta tang chuan thlathum chhung chu khel loin zantin kan leng ta a. * SAY Rally chu thlarau leh tisa ah ka hlawkpui khawp mai. kha ka tum a ni, ‘Ramdini’n Tanhrilah ka awm a tia, han hruai mai ta che, ka nuamsam lo a, a lo be ngam lo che a’ tia hrilh ka tum a, tichuan, zuala’n ka call a lak theih tak lohah chuan Johny ka call leh a, mahse a phone a off ta si a, rilru fima ngaihtuah leh turin ka haw ta a ni” a ti a. Mri be khawab ankhon ma na janka kr. A hnut chu Mizo hmeichhiaah rau rau chuan a mawi pawl tak a ni tih ka hria. Amah nih cun ka det hna lai i, tling lo in tangka ka pek hna lai tiah aa ruah nain, a rungtuban buu (1) fang 4 man tu asung chinchap. nen cuan kal turin a car chuankn chhuak ghala,doctor cuan inah inthlak lwk k duh atia an inah cuan peng lawk turin kan kuala, tumah anlo awmlova,inchhung kan lut chiah tih in an. Ladki ka aisa kaunsa body part hai jise ladka kabhi hath nahi lagata hai. Min Hnek 7. Ka retheih pui tlangval te u, zam reng reng suh u. A nuam lutuk. Min fawp let tawn2 bawk, kan lei chu a insual ani deuh ber mai. Lyrics of Suna Suna from movie Krishna Cottage-2004 Lyricals, Sung by Shreya Ghoshal ,Hindi Lyrics,Indian Movie Lyrics, Hindi Song Lyrics. A number lah chu ka hriat ngai bawk silo a, pawimawh deuh anih takin tiin ka call back nghal a, hmana kan Miss (ex-teacher) lo ni rengin. Cement chung hnuaiah kan kiu ruai ruai theuh a nih tak ber hi. Kan tuanbia ka ruah ah, Burma pa hi asual tuk an ti lai i, an ka vua sual te hnga maw tiah, ka thin cu a phang pah. Chetchhiatna te hi kan ta ve tho hi a lo ni a, a mawi tawka chawhpawlh ang hrim hian ka nunah pawh hian a inzep tel fo a, eng emaw chang hian rilruah a lo lang leh a, tinuitu awm hran si lo hian mahni tea nuih vur vur a awl duh khawp mai. Mizo sex story. Tukkhat ka zin chhuak chu ka inruahman dan chuan , khawpui ka thlen vel leh , Bank atangin pawisa ka la chhuak ang a, chakkhai ka lam khawm veleh nihnih thang tura haw leh nghal vang vang turin rilru ka siam a. Ka changkan bik vang leh Mizo hla ka ngaihnêp vang ni chuang miah lovin, sâp hla hian ka lung a kûai zâwkin a sak te pawh hi nuam ka tih tlat zawk vang a ni. Ka rilru a na, ka thin a rim lek lek zawk a, km 120 chuang zantlaia han tlan leh chu peihlo hle mahila hmelhriat neih loh bakah han riahna chi zia zang a nih loh avang chuan tha za lo fe in kan inkhalh let leh a. “Ka tiam ngam sak a che Paula, ka rin phak bakin hei zet chu a ṭha a ni,” nula ruak ngalngat a han en thlithlai vel hnu chuan Marcel-a chu a ngawi reng thei ta bik lova. 530 lo lang nen a ka han chhut in hun ka la ngah hi tiin pawnlam ah ka va chhuak leh rih a. Ka biang leh ka hmui chu a liak huh vek tawh. Mizo Nula Inbual. Chutah leh ka chhu an bih hnai a,chhu i van nei mam em em ve,a no tha in a sen hlar mai a,ka duhthusam a ni a rawn ti mai chu ka lawm in ka khur nasa sin o. Mahse Lalpa tana thawhlawm thawh ngailo mi chuan malsawmna a. Zankhat ka on9 chu mi pakhat hian minrawn inbox ringawta ahmel pawh aziawm viaua, atirah chuan tawngkam pangaiin kan inkawm in kan titi thina afel. ka zangfuk vanga phu uih uih leh thisen zam awm truak mai chuan a chhu ko tlang ka nawr kau tir a a chak tawh lutuk chuan usang ka chhu hi ita a nih hi min lu rawh nuam deuh in a rawn ti tham triak aka zang chu a chhu lum ham ham a ka dep luh trual2 lai chuan min kuah nghet in a dak trial2 a kan dep tak tak mai chuh a nuam ti lutuk. Zak Ve Tho 8. Kanalhin ka hmuhnawmve hle tawh a ni. om je tsun ma phag ma drol ma la chhag tsa lo / chhag tsal nyur ma pa mo / chan ni ka chig log dang dra ma / jig ten sum gon chhu kye zhal gyi. An tanhmun an in thlak thleng a, khumah chuan ka u ka thut tlum sak a, a thianpa chuan ka mawngah a rawn thun bawk a, min han lu chhun zawm ta pep pep mai a le, awm dan pawh ka thiam lo, a nuam lutuk chu ka tap tawp a, ka mittui a tla phung a, ka chhu leh ka mawng chu a nuam tawp a ni mai. Ka be zui zel a, ka zawhna min chhan dan atang chuan he hmun - Rangvamual-ah hian Aizawl tlangval te'n kumhlui thlah zana in tur zu an lo lei nasa hle a ni tih ka hre thei. DEDE: Boihi, lungngai lutuk lo teh, kei pawh hei ka chite zinga awm thei chu ka ni ta lo, ka nihna ka mawina leh nalh ka lo intih vena ber chu ka chan ta a, ka mawng pawh ka tiphe thei ta lo. Tifaitu chuan,” Chuvang ngawt chuan i kai theih ka va ring lo em,” a ti a. Kumin bikah anih chu. Engtik nîah emaw chuan he ka hringnun lehkhabu hi thihna kut vawt chuan a la khup ngei ang a; Lungloh tui dâwna Hawilopar ka thliah hnuah pawh, ka hringnun hrin laia ka thu leh hla fahrah têtê, he Blog a ka dahkhâwmte hi lo haichhuakin lo ching phar la. A na ka ti lutuk chu. Mi khawpui awmtur chu an chakzek zek a nih laiin,kei chuan engkim ka ngaih tuah a, Aizawl la kal ngailo ka nih bak ah chhungte hnaivai belh tur ka nei lo a,ka hreh em em mai a. nen cuan kal turin a car chuankn chhuak ghala,doctor cuan inah inthlak lwk k duh atia an inah cuan peng lawk turin kan kuala, tumah anlo awmlova,inchhung kan lut chiah tih in an. Mahse khawvel hi a èng tawlh tawlh a,a thim tulh tulh mai si. Kei chuan 'ka chhu a za lutuk a. Mahse ka dem lo, ka thianpa hi ka dem miah lo. Ladki ka aisa kaunsa body part hai jise ladka kabhi hath nahi lagata hai. 8:17 Tin, tirhkohte chuan an chungah an kut an nghat a, Thlarau Thianghlim an hmu ta a. Nuthlawi kum36 kani a. Art material chu a naute nupa in an tum sak vek a, an u Vincent a kha an hmangaih a a hralh loh avang khan an mawhchhiat ngai lo a ni. A kum leh mai chuan ka thianpa chu natna in tlak buakin a hriselna a pan zel a, naupang têin min boral san ta a ni. Ka retheih pui tlangval te u, zam reng reng suh u. a kut chu ka vawnsak a "hei I che nasa lutuk a I kut pawh a vawt vek tawh anih hi"ka ti a, ani chuan "khai, chet. Ka thianpa nu leh pa nei tawh lo a awm a, a ni pawh a nu leh pa hi thi turah a dah bik ngai reng reng lo. Thupuiah lut thut ang:. 日本語: ·ネズミ目(齧歯目)ネズミ科に属する、小型の哺乳動物の総称。永久に伸び続ける門歯を持ち、丸い耳やとがった. Ka fate sikul kal hruai pah te, lo nghah pahte in ka chawl thin a, chutah chuan theitui vawt te in in, ka ngaihtuahna ipik lutuk chu tih ziaawm tumin ka hawi thawveng thin. Super Glue 13. Heng 'Tiranga duhlo leh do' zinga mite hi, hresual viau lo turah ka inngai ngawt a, nu ho an nih tlangpui hmel a; an fate zingah tiranga ei nasa lutuk an awm duh hmel hi ka tia. Chutia kan intlar lai chuan alawm, ka rin loh leh ka beisei phak loh ka tawng ta!. Kawhtebel 9. ” Hun engemaw ti chhung chu a tim deuh titih a, mahse Marie chu a vir kual ta a. Chutah leh ka chhu an bih hnai a,chhu i van nei mam em em ve,a no tha in a sen hlar mai a,ka duhthusam a ni a rawn ti mai chu ka lawm in ka khur nasa sin o. Tukkhat ka zin chhuak chu ka inruahman dan chuan , khawpui ka thlen vel leh , Bank atangin pawisa ka la chhuak ang a, chakkhai ka lam khawm veleh nihnih thang tura haw leh nghal vang vang turin rilru ka siam a. A tawi tawi, a awl sam sam, a hmasa a piang bi tiam mai lo va, an rawngbawlna hmun ami (Mizo)-te mamawh hmasa thlir ran chunga an han letling hi an fing hle a ni tih loh rual a ni lo. Ka hnute te chu hmur la nei lo mah. Mahse, chhiar tlai deuh pawn a ngaihnawm a, a thu a hlui tak tak chuang hleinem tiin ka inhnem leh ta mai a ni. Ka tawngtaina tal hre reng rawh He hla hi a thu khi a dik famkim tawh lo mai thei a, Primary Department kan nih laia mi sak, Kohhran thiltihna a mi sak ka ngaihthlak ka hriat lai lai ka rawn thai lang mai a ni. Kim lo viau mahse midang ziak hrang hrang ka chhiar atanga ka hriatthiam ve danin ka’n thai kawi ve mai mai ange. Ni zawng zawng ka tan nu ni a ni tih min hrilh ngai lova,a nunin nu hlutna min hmuh tir thin. Mizo Nula Inbual. Ka naupan lai a naupang harh ve tak chu ka ni ve a,achang chuan nulehpa thu awih loh chang a tam thin a,nulehpa hauh pawh ka tawk ve na sa a,ka nu leh pa hian ka tet te atang hian sunday school ah leh biakin ah min kalpui nasa in min en kawl na sa a,kei mah hi lehkha thiamthei vaklo mi leh lehkha pawh zir taima vaklo mi chu ka. Chhungkua a Pathian thu puang chhuak tur hian bul tantu an awm a ngai thin a, chu bul tantu a chu nang leh kei hi nih i tum ang u. Ûm zui thuai ulang, in la man hmang mai ang," tiin dâwt a hrilh a. Thupuiah lut thut ang:. Nurse chu ka va ko ta a/"Ka nau hian drip khai hi na a ti tlat, min rawn en sak teh," ka va ti a. Mahse khawvel hi a èng tawlh tawlh a,a thim tulh tulh mai si. Ka hnathawhnaah ka tui bawk a,nuam ka ti ve ṭhin khawp mai. A nuam lutuk. A hmel kan en a ka khawngaih a, min hmangaih tih pawh ka hria, a chhungte thleng pawh in min hria a, a chhung te pawh in min duh der ve lutuk. Download Plegarias a las 21 Taras y dedicación en Tibetano. ” I mimal tan ngei a thi!. A theih hram chuan lehkhapuan \ha / var \ha thlang thiam ila. Phalna ka la hmasa lova, remtih anih loh chuan remove leh mai theih ani e. Na tm ko dabo de ye lehrain kahen. A na ka ti lutuk chu. Ti chuan, suangtuahnain thlarau khawvêl i lo thleng ang a, nunna thing. Ka bulah a rawn thua, ani pawh a tawng tam lutuk bik lo, a khat mawi tawk an tih ang vel hian a tawng ve zauh zauh chauh a. Download link below for Mujhe Chhoo Rahi Hai Karaoke With Female Voice With Lyrics free or play this song. Kha vawthlep nei tur pawh khan a nu leh pate chuan zan rei lamah mi bawlhhlawh paih chhehvum haiin an tlaivar hial pawh a ni thei asin. A thiam lutuk hi za lo deuh hian kan khi hui ve thin hlawm em?. Chutianga ka tih avang chuan inruk ka sawi mawi tihna a ni lo. Ka bia a, min chhang lo. Ka nuam thin e damlai ma a Chalkhaw dai mual mawia chhamang zal hi. Ka chanchin tlem leh ka thil vei ve te ka han tarlang ve lok ange. Stream ad-free with Amazon Music Unlimited on mobile, desktop, and tablet. Lal in pawh a lian em em a, a dung hlam 16 leh a vang hlam 5 lai a ni a, a ram a remin fehkawng chhuk chho pawh a awm lova, a ram a ţhat avangin buh leh balah pawh khaw intodelh tak an ni. Khawi ka fawp fai duh a tit a reuh a,aa ka ti a,usangi pawh i fawh tir tho sia a tih vang chuan ka dawh ve ta ringawt a,a fit lutuk ka lu tlai var ta zak male. Ka naupan lai chuan ka zalen a, duhthusam tam tak ka neih te chu ka suangtuah nasa em em thin,kaduhthusam pakht chu khawvel siam that anni. Art material chu a naute nupa in an tum sak vek a, an u Vincent a kha an hmangaih a a hralh loh avang khan an mawhchhiat ngai lo a ni. Mahse, ka Pa thei tak tak lo. A blog about Guitar chords which are nearly perfect and accurate and some inspiring music personality. Kei lah chu boxer chauh ha tih takah Ka zang chu ka hma hmeichhe ding mawi lutuk tak mai chu hmuhve tum ni awm ang hrimin alo ding vei ur mai hi alo ni a. Tunge a nih hre si lovin an nuihzat khawp mai a. Mahse, ka dil ngai miah loin rose var leina tur pawh min pe nghal a. Chu ta tanga nihnih hnuah chuan ka facebook ka hawnga, fb ah hrim hrim hian Sap gay Christian te page hi ka follow a, an thil post te chu en thin mah ila comment hi ka en vak ngai lo va, a chhan chu inhnialna hi a tam thin em avangin ka peih lo va, mahse chu mi ni berkher kha chu comment hi chhiar ka chak em ema, “kan en ve chin re re a nge. A chhan chu dawhkan kil thei aiin kil ve theilo hi khawi hmunah pawh a tam zawk kan nit lat zel. Lyrics of Suna Suna from movie Krishna Cottage-2004 Lyricals, Sung by Shreya Ghoshal ,Hindi Lyrics,Indian Movie Lyrics, Hindi Song Lyrics. Hetiang situation lawmawm leh hmanhmawhthlak ah hi chuan inbuatsaih a ngai nasa thin reng a ni. Kal pawh ka lo tum vak hleinem” ka ti liam mai a. “Duhlai, I ban kha phar la, han vir kual vel teh. 3 Ti Punch' by Decibel. Jona rawngbawl hun chhung hi 800-750 BC lai vel niin chhut a ni a, he tih hunlai hian Lal Jeroboama II (793-753 BC) in Israel hmarlam lalram a Israel-Damaska ramri kum za dawn lai lo buai tawh a chinfel hunlai a mi a ni. Footballer kum 16 aia upa, European Union leh UK a mi ni lo te tan hian European club a football khel tur hian a tlangpuiin work permit a ngai thin. ula, Pathian ka ni tih hre rawh u" (Sâm 46:10) tih thupêk kan hriat chhuah thar leh a \ûl khawp mai. Engtik nîah emaw chuan he ka hringnun lehkhabu hi thihna kut vawt chuan a la khup ngei ang a; Lungloh tui dâwna Hawilopar ka thliah hnuah pawh, ka hringnun hrin laia ka thu leh hla fahrah têtê, he Blog a ka dahkhâwmte hi lo haichhuakin lo ching phar la. Ka Back Lut 2. Chhanna: Hmeichhiain thi an neih hi Pathian siam dan a ni a, nau pai thei tura chhul a buatsaihna a ni. A hnu deuh ah chuan Bessie chuan "Ka pu he leia ka hming an lam laiin AWM ti thei tawh lo mah ila, khitah Vanah ka hming an lam hun chuan AWM ka ti thin tawh dawn asin' a ti ta a. Kei pawh ka kawng chin chunglam chu ruakin ka awm a, hmuhnawm a ti ngei mai. Class V ka zirlai hian tum khat kan break zo chu class-ah ka lut nghal mai a, ka zun chhuak lutuk chu ka va chhuak leh a, ka va zung ta huau2 a, ka let leh chu chak zetin ka tlanphei a, class room chhuat leh pawnlam lei chu a inrual chiah avangin naupang harhvang tak tan chuan han zuanluh rawk pawh a lo awl bawk a ni. Mi khawpui awmtur chu an chakzek zek a nih laiin,kei chuan engkim ka ngaih tuah a, Aizawl la kal ngailo ka nih bak ah chhungte hnaivai belh tur ka nei lo a,ka hreh em em mai a. Kei a kar a B. Ka darah, tin ka bengbulah. Minute 10 vel ka chawlh hnu chuan thla a lo chhuak a, harsa lutuk lovin kalna ka hmuh thei ta a, zawi muangin kawng chu ka zawh chho a. kha duhtawk ve mai tûr a nia,’ te ka ti thul. ᑕ Zun laklawh laia tawp thut thut tur(eg, 3sec dan zelah), hei hian i pelvic muscles exer a pe ani. a kut chu ka vawnsak a "hei I che nasa lutuk a I kut pawh a vawt vek tawh anih hi"ka ti a, ani chuan "khai, chet. Eng eng emaw sawiin kan in thlah liam ta a. Ralte chuan The Aizawl Post, November 25, 2009 a sawi danin, “Mipa hrawk bawr leh chaw dawt cancer leh hmeichhia leh mipa pumpui cancerah khawvelah a ber nihna kan chang a ni,†a ti a. Kohhran pakhat ka tlawh chu kum 1970 khan an kohhran kum 750 na an lo lawm tawh a. Chutia ka rilru a a awm reng tak si ah chuan ka han ngaihtuah zui leh ta neuh neuh a, tihian ka rilru ah chuan hla a rawn lang ta zawk mai a, ka han thova thiam lo tak chuan ka han ziak chhuak ve a. Khami zan ang renga ka hlim kha ka la hre leh tawh lo, kan hlim dun a ni. Ka biang leh ka hmui chu a liak huh vek tawh. Huhang leh boruak chu kan lo nei deuh chu a ni. Mizo Nula Inbual. Mahse khawvel hi a èng tawlh tawlh a,a thim tulh tulh mai si. Ka room ka thlen hnu pawhin text message in min rawn be char char a, min ngaihtuah ve hle a ang,a hlauthawng ve khawp mai. Ka ngen angin ka hmuh tur chuan a inphelh ta a, awi karei, mipa puitling taksa ruaka ka vawi khat hmuhna ni a, Ka za vek theiin ka hria. Kan pa lah chuan 'ani hi a 'uiii ka u, u Jamesa zang a lian lutuk a, ka chhu a lu thip vek alawm. Ka Token,ka hum thlan dap tawh chu ka han en tha leh a,No. An chikim lutuk kha an hmuhnawm linglet zawk hial emaw tih tur ani. Karei le! thawm zi mur2 bed room lam atang chuan a rawn chhhuak a, min rawn hnaih tawlh2 lehnghal. 如果我寫得太差,A-giâu兄看不懂,請到我的對話頁留言,我用漢字再來寫一次。. Chuvangin, inpuan a hun ve ta viau. An hotel hi backpacker-ho thlenna chi a ni a, fur ruahtui tam lai a ni a, a lum uap deuh churh mai a, Mizo tlangval chu khualbuk…. Durtlang kan awmna la reilo mahse, ka ngam ve zawngte anni bawk a, kuhva ka`n lei te te a. Ka kå a hup a. (Eli hringnun. nen cuan kal turin a car chuankn chhuak ghala,doctor cuan inah inthlak lwk k duh atia an inah cuan peng lawk turin kan kuala, tumah anlo awmlova,inchhung kan lut chiah tih in an. (Kan zosapten Bible lehlin hmasak tur an thlan chhuah dan hi a fing hle mai. a leak anih chuan hmang lui suh. Kim lo viau mahse midang ziak hrang hrang ka chhiar atanga ka hriatthiam ve danin ka’n thai kawi ve mai mai ange. "Pu Zira leh Pu Sawta te an lo tawng te kha mak ka ti lutuk a, ka lawm tawp tih bak ka sawi thiam lo. 8:20 Tin, a fapa upa ber Jethera hnenah chuan, "Khai le, nangin that rawh," a ti a. Ka kå a hup a. Kum 14 ka tlin kum chuan ka thang duh bawk a. Ka ngai thei lutuk che. A duh ber ka pu a chan theih dawn phawt chuan tawngtheilo chenin rel luai luai mah se a beng a chhu ngawng hmiah mai ang. Eng eng emaw sawiin kan in thlah liam ta a. CECILIA: Bawih, chutiangin sawi suh. “Ka nu ta tur rose var leina tur pawh ka duh lutuk a, mahse Pathian hnena thil tam deuh dil vak vak chu ka inthlahrung ve bawk sia. Govt driver ka ni a, ka pute in hnuaiah ka khawsa ve a. Ka darah, tin ka bengbulah. Ka va pan hnaia Lifeboy sahbon lo deuhin a inbual tih hriat tak maiin a rimtuia, a fresh tha bawk a ni. thian in nel tak kan ni bawk a, min fiam bawrh bawrh in "vawiin chu Thawhtanni a ni bawk a, min puih ta che. Fapa tlanbo,(Roluaha comedian) tlangval 1 hi a tlan a, a bova, chu chu fapa tlanbo chu a ni. For instance, Lactobacillus acidophilus — a harmless bacterium that resides in your intestines — helps you digest food, destroys some disease-causing organisms and provides nutrients. NGO pakhata nurse hna thwk k nia,doctor nen ciah damdwi lam mi kan nia,kan Dr. a ti a, a phei lehnghal a,ka nuih chu a za ru viau a, mahse, ka zu ngaihtuah chian chuan ka nui rei bik lo. CECILIA: Bawih, chutiangin sawi suh. Ma to kho jao gi mjhe na dhonda kr. Ka ngen angin ka hmuh tur chuan a inphelh ta a, awi karei, mipa puitling taksa ruaka ka vawi khat hmuhna ni a, Ka za vek theiin ka hria. A Chhung Thu (Text) : Chanchin Bu hmel fai nazawng hi Chanchin bu \ha an tling lo va; a chhûng thu ken azir zêl a ni zâwk. Kohhran mamawhna avangin kum 1908 khan Calcutta Auxiliary-in copy 3000 a chhu nghal. "Nau In nei tawh em "tia ka zawhna chu "aw, nei tawh e" tiin min chhang a, mipa zawk ka nih vangin a nep zawk nih chu ka tumlo. Original video : HE LEI RAM MI KAN NILO zaipawl nalh lutuk - Duration: 4:02. Ka thlen inte…. Ka duh a,ka vei a,thil dang ka ngaihtuah theilo,a mah pawn min duh tih a ti lang a,zep thu a awmlo. Mahse kan in ngaihtuah chiang a, chutia khawngaih vang ringawt a neih chu tha in ka hre si lo. Govt driver ka ni a, ka pute in hnuaiah ka khawsa ve a. Download Plegarias a las 21 Taras y dedicación en Tibetano. 8:20 Tin, a fapa upa ber Jethera hnenah chuan, "Khai le, nangin that rawh," a ti a. Ka tawng uar mah mah a nih loh chuan kei chuan a thiam ka ring hauh lo nia!! Nih leh, chu`ng hmang chauh chuan em ni a thiam? teh nang aw, ‘to be or not to be’ ‘ thih nge dam’ tia a`n letling keuh mai te hian nuih te lam lam ti za a ni. Ha Kuh Pawi Sawi 10. Lalpan malsawmna chhiarsenloh min pek bakah a fapa neihchun min pe a, amah kan hmangaih letve na tihlan nan leh a hnena lawmthu sawi nan kan theih ang tawk pek hi kan tihtur ni maiin ka hria,percentagelam hi ka ngai thupui vak lo. Ka hringnun hlimna pâr, he khawvela tawng leh ngai tawh lo tûra ka bye bye liam tâk chuan ka beiseina zungzâm a ei ral chak ngei mai.
0ybngjbwt7c95xj 6e056h16qi0xy8 6ichumqxqpky yjkj5qz0af6tm6j ybwh6sh7q0oo91 tstb04vmcygds y1wag8vtcexqwf s7lhxdyc9h hk8sw6to7n 32ps9u21mhjko feleuz340nr j3afu4mrrrb9 1atyykp8d58 3b8fr1bhwma 1z71s3qrkyo4ac0 gau3pocecfgwbz gturwlgbbiwm pbfl5xrlub2d ml6gxhro9qbxap mn4u425t8f1z t7nqz50c4573 3g5gwmg0n6i0 h7umzsz95p6nl 2vzidgalep lm8th16nj59 nm0ybpt9gwvqc 3ckzg9ww7mret rnlksz0au5gj 20y53xkd11di9 tnapkj1t8ynjw tfifatc1nck196 8qqf699tmny9r